Tuesday, 18 June 2013

Burger

Haha...semenjak dua menjak ni asyik nak makan burger jalanan. Burger jalanan sedap bah...Hari Isnin lepas rasa teringin nak makan burger. Tapi kat area rumah kita orang nie susah sedikit nak cari burger, ada kedai jual burger, kadang-kadang buka...kadang-kadang tutup... 

Nak tak nak kenalah meronda jauh sedikit demi nak makan burger yang sedap. Kita orang gi Astana Grill Burger. Ingat kan nak beli burger saja, last-last duduk minum & makan-makan kat sana ;-) Burger kat sana bolehlah tahan. Hand made burger, kalau nak add on dengan sos-sos..telur..cheese... tambah 50 sen.

Kalau nak cuba, pergilah kat Astana Grill Burger di Jalan Astana ;-)

Sebenarnya banyak lagi pilihan yang ada, i cuma sempat ambil gambar yang nie jer...huhu...

2 comments: