Sunday, 10 March 2013

Booking.com

Semenjak ada booking.com, saya tak perlu risau nak booking bilik hotel time holiday. I prefer booking.com sebab bayar masa nak check out dari hotel. Kalau compare harga bilik dengan Asia Room & Agoda, harga bilik hotel lebih kurang jer...yang berbeza sedikit adalah...Agoda kena bayar terus... 

Kalau nak booking bilik hotel kat Kuching ni pun boleh juga, macam saya selalu buat, booking bilik hotel di Damai Beach Resort ambik Family Suite, bawa family gi check in kat beach. Harganya memang murah....

Masa gi S'pore last year saya booking bilik hotel guna booking.com juga, tak ada masalah. Next trip... Bandung & Jakarta...

No comments:

Post a Comment