Monday, 21 January 2013

Oh...my..my...

Hahaha...Nampaknya my wardrobe semakin hari semakin penuh, dah tak ada tempat lagi nak sangkut menyangkut baju kerja. Walau besar mana pun wardrobe saya, tetap juga penuh. Ini pun dah clearkan baju-baju yang tidak digunakan lagi. Yang dalam wardrobe nie baru baju kerja, belum lagi baju yang dipakai hari-hari ada 2 drawer 5 tingkat. hehehe...

 Tengoklah tu..

 Baju kerja

Ni pun sama penuh juga



In future ingat nak buat walk in wardrobe macam nie kan kah best... 



6 comments:

  1. Oh i want that, dying for that wardrobe miss tikot apuuu

    ReplyDelete
  2. Mizz Coki: Hahaha...kan...ya baruk sebahagian.

    ReplyDelete
  3. derma... derma baju ya...

    ReplyDelete
  4. Huhu, mun rumah gedabak baruk dpt polah walk in gia... Bilakah...

    ReplyDelete
  5. Tia: Haha nak derma baju...ada klk.

    Ez Vina: Aoklah hor, bilakah nak molah wardrobe mcm ya.

    Coffee Girl: Cantek..

    ReplyDelete