Tuesday, 17 January 2012

Dell Switch Cover

Tahun lepas saya telah membeli lappy baru warna hitam. Hitam nie rupa jer cantik berkilat-kilat, tapi bila kena debu..jaik jadinya. Huhu..

Nasib baik model lappy yg saya beli nie boleh switch cover dia. Dah ler boleh switch cover & byk pilihan pula, tu yang best nya.

Tapi kan… harga benda alah nie mahal woo… sekeping tu @ RM 159. Hoho…walaupun sedikit mahal, saya tetap juga nak beli…

Skg nie saya berkenan dgn 2 design kat bawah nie, tapi x tahu yg mana satu paling best. Rasanya, saya pilih design putih tue, bersih & sejuk mata memandang.


 Dell SWITCH by Design Studio Lovers in Morning
Dell SWITCH by Design Studio Amira

5 comments:

  1. Kaber kaler putih ya kacak...

    ReplyDelete
  2. Yoh best juak ble tuka. Ingt kaber biasa2 tek. Puteh kck kak. Tp kerana kmk suka itamm. Bekenan juak mek nangga itam ya hehehe

    ReplyDelete
  3. Guys...

    warna putih ya nang kacak owh... Kmk pilih warna putih juak ;-)

    ReplyDelete