Tuesday, 27 December 2011

The Village Sematan

Last Sunday saya & family gi vacation kat The Village Sematan. Hari hujan lebat giler… Air naik di beberapa kawasan. Nasib baik kat sematan x banjir. Ada beberapa Kpg nak menuju ke kawasan Sematan banjir, Lundu pun also kena banjir. Nasib baik jln nak menuju ke hotel x banjir. Walaupun hujan & banjir, hotel tetap penuh woo…

 Ombak besar nie kat belakang bilik kita


 BBQ di luar bilik


 Gift exchange time dpt RM 10 cash...


 Eein dpt guling Doraemon


 Dia ni suka melukis


 Eein & hasil lukisannya


Free style

4 comments:

  1. kacak da lukisan.teringin nak lukis camya.p sik pande.wakakaka.rasa mok g sematan jak cuti tok.hehehe.

    ReplyDelete
  2. Best dapat g Sematan.. Lamak dah kmk sik g sia.. Terer juak kawan ktk lukis... Kacak gik ya.. nice!

    ReplyDelete
  3. labulabi: Kmk pun x pandei juak melukis mcm ya. heheh. Mun ktk ada cuti klk pegilah sematan mun, ambik gambar pantei kat sia. heheh.

    Amirfx: Bkn kwn kmk, cousin kmk. Nya tok nang terror melukis.

    ReplyDelete
  4. kacak nya lukisan ya..... huhuhu..... soh nya aja kmk lok.hehehe

    ReplyDelete