Monday, 19 December 2011

Pondok Pak Guard

Pak guard opis saya dah dpt rmh baru hehehe. Dulu pondok tempat dia tinggal kecil jer.. skg pondok pak guard besar, cantik & mungkin lebih selesa dari dahulu. Pondok pak guard yg dahulu sgt kecil & sempit.

Sekali sekala jika ada duit extra, saya akan beli makanan utk pak guard, x rugipun kalau habiskan beberapa puluh RM utk membeli sedikit makanan kepada pak guard. Kesian juga dgn dia…

Lihatlah rumah baru pak guard opis saya…. hopefully dia happy dgn rmh barunya.




5 comments:

  1. Tedah.. Nampak selesa jak rumah pondok ya...

    ReplyDelete
  2. Amirfx: Aok, ya baruk mcm rmh. Pondoknya dolok jaik nar rupanya...

    ReplyDelete
  3. wasehhhh..tok baruk selesa pak guard nak kerja sis owh.

    ~mst la bunyi mek sedih sis, mun org nyuruh mek quit blogging,sygg mek dgn blog mek tp nak jaga ati kenak la berkorban tapi kdg2 kmk pikir juak la, berbaloikah pengorbanan kmk ya kelak mun hati kmk xdpt nak dijaga..huhuhu~

    ReplyDelete
  4. sik ada attached bilik air kah?
    besar gik rumah pak guard kitak org dari rumah mak guard kmk sitok..hehehe

    ReplyDelete
  5. L@dyKichiMachiko: Selesalah sikit dr pondok keciknya dolok.

    Tia: Bilik air ada kat tepi opis....

    ReplyDelete