Monday, 27 June 2011

Cerita Syampu

Pa kabar ktk org tek....First sekali saya nak ucapkan tahniah kepada Kak Lehot kerana semakin hari semakin famous. Kalau nak dgr Kak Lehot ngereco, gi lah di catsfm zon inggar....

Tajuk lain cerita lain... sebenarnya saya ni nak ckp pasal syampu... Saya kan pakai syampu Secret Garden Orient (botol warna pink) tapi skg ni susah nk cari. Kat Guardian x jumpa, kat watson x jumpa, kat supermarket x ada, kat kedai apek pun x ada last2 saya beli jer syampu Follow Me, x tahu ok kah x, cuba dulu baru tahu...

Brand lain ada... x berkenanlah...


Syampu Secret Garden
 

Last2 beli Follow Me jak..

5 comments:

  1. Seterika jak muka org kedei ya di Zon Inggarrrr... hahaaa...

    ReplyDelete
  2. kmk blom penah denga zon inggar bersama kak lehot ya..hahaha..glam nya nek tok oo..

    syampu mek pake campor2 jak..hahaha...harus la stick to 1 nk...suka bh nk coba byk2..hehehe

    ReplyDelete
  3. Mek makei sempu campo2 kedak rujak hahahaha....


    blog kraf Felt Mizz Coki: Handphone Pouch untuk Miss Tikot!!

    ReplyDelete
  4. So camne tek Follow Me ya?

    ReplyDelete
  5. Amirfx: Aok... Seterika jak jgn x...

    Flo: Best Kak Lehot ya bah, mulut nya ceredit jak koh.

    Mizz Coki: Ada kmk baca. TQ ;-)

    Coffee Girl: Belum pakei gik...heheheh

    ReplyDelete