Wednesday, 30 March 2011

B’fast with Mc D

Hari ni saya b’fast saya RM 3 jer…dgn MC D. Promotion hingga esok. Mula2 beli last week dgn RM 3 dpt satu set MC D Big B’fast, tapi hari ni MC D cuma bagi 2 hot cakes, hash brown and coffee jer… bolehlah… dah kenyang ni, nak sambung keja dulu. Esok pagi jgn lupa gi MC D ;-)...


14 comments:

  1. mintak harsh brown!!! ponek ngga eh..mek x sempat bfast pg tdi...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  2. kamek sik sempat juak breakfast.. rindu mcd.. dolok masa mirul kerja mcd, nang salu jak mek breakfast sia ngan nya.. huhu

    ReplyDelete
  3. mintakkkk.lapar perot kmk.wakakaka.

    ReplyDelete
  4. lapar3. kmk baruk sekali bekpes mcd ya kak.. hehe. :)

    ReplyDelete
  5. rami jak dgr org breakfast McD berapa minggu tok, kamek lum gik berkesempatan ke sia. Malam jak slalu..pagi nang sik sempat la :(

    ReplyDelete
  6. kmk juak xpat breakfast di mcd... jauh gilakkkkkk :(

    ReplyDelete
  7. mok juak ewh..tpi ofiz jauh dr mcD..ari biasa rm3 juak kah?

    ReplyDelete
  8. Flo: Terdah, mintak hashbrown nya lok...

    Vivian: Nyaman...

    Amni: Rindu MC D??? Esk last day promotion. Julah gi Mc D.

    labulabi: Terdah ktk, jauh gilak nak hantar ngan ktk. Huhu...

    Yann: Esk Last day promotion...

    Ivynana: Pagi2 pun rami juak org, maklumlah time promotion.

    Ibu Iman: Yalah jauh gilak...

    Miss Fida: Promotion sampei esk ajk. Lepas tok rega biasa x ada RM 3 agik.

    ReplyDelete
  9. Kamek bekpes di Mcd, tang asa sik bekpes jak koh. Sik nyaman eh. Nyesal jak asa bekpes sia..

    ReplyDelete
  10. F&F: Ktk rasa x bekpes sebab kat sia bekpes western ajk & rasa x kenyang sebab ya x mcm bekpes nak... hehehe

    ReplyDelete
  11. Pagi i dah nampak kereta dah panjang panjang tunngu drive through di McD tempat saya,macam movie star wars lah,,,,,,

    i bought mine yesterday pagi pukul 5

    ReplyDelete
  12. Willie: Nang murah...

    Euegene: So early ah..

    ReplyDelete