Monday, 7 March 2011

Aduh ngantok nya...

Pada ketika ini, mata ku berasa sgt mengantuk, mun dpt tido mesti best. Di opis ni sunyi sepi, yg kedengaran hanyalah bunyi keaboard yg ditaip & bunyi aircond yg membuat opis ni sejuk. Huhu…

Ngantok gilo ni… kalau dpt tido kan kah best… hari ni x byk keja, setakat ni aku hanya relax depan pc, surfing sana sini x tahu nak buat apa… Rasanya lepas ni mahu juga turun kat opis bawah nun, jalan2 kacau org. hehehe

Happy Monday ;-)



7 comments:

  1. haha.. kacak bantal ya kak... hehe... mek suka gk d opis kak.. boring kali jak mek di umah tok. huhu

    ReplyDelete
  2. Aiseh..sama la kita..walaupun kerja gik bertimbun,kmk rasa boring indah nangga kerja kmk ya..maok tido..sebab i hate monday =0).

    ReplyDelete
  3. senin yang boring.tido lok eh.kol 2 gerak kmk dibah meja.wakakakak.

    ReplyDelete
  4. nub bantal gia d opis nang tdo jak mek..hahha...star2 kedak mlm ari bh asa mok tdo jak ngga...

    ReplyDelete
  5. Mbak tdo jak lah.. haha...

    ReplyDelete
  6. kamek pun... sempat update blog indah tek...

    ReplyDelete
  7. ztie: bantal ya lah paling best di opis time sejuk2 & ngantok2.

    Vivi Lim: hehe

    labulabi: kedong...

    flo: Tido jgn x tido

    Amirfx: Aok mbak tido

    coffee girl: Update blog jgn x update ;-)

    ReplyDelete