Wednesday, 9 February 2011

Program 1 Azam

Letihnya rasa hari ini, pagi sampai petang menapak kat opis punya store… Kena monitor & checking brg2 yg customer order utk Program 1 Azam. Ada 159 kotak PCs & printers nak kena label. Dah lah kat store tu panas gilo… Buat sauna free hari ni..huhu…

Nasib baik x buat keja seorg diri, kalau x esok pun belum tentu siap. Syukur…semuanya dah selesai hari ni. Esok forwarder akan ambil semua kotak2 tersebut utk dihantar ke opis customer ;-)

Aduh, dah sampai kat rmh ni, kaki pun dah rasa nak terkopak sebab berdiri lama sgt di dlm sauna room free hari ni. Duh…duh… oklah nak tido awal, mesti dpt tido nyenyak mlm ni. Hu..hu..yes…



Kotak Printer yg dh dilabel dgn print out Program 1 Azam


Sebahagian daripada kotak2 yg telah siap dilabel


Kotak2 yg akan dihantar ke Miri, Limbang & Bintulu

No comments:

Post a Comment