Monday, 14 February 2011

Chix Nugget Salad

Hi all… hari saya cuti… x kerja.. bestnya relax kat rmh… dpt bangun akhir, tengok movie, masak2, makan2 & macam2 lagilah… Hari ini lunch saya ialah Chix Nugget Salad…

Cuti2 mcm ni ada saja resipi baru nak dicuba, lagipun x ada org nk kacau… so, apa lagi buka fridge & ambik apa2 saja benda dlm fridge utk buat salad. Ambik chix nugget & goreng, ambik lettuce, tomato & cheese potong halus. Lihatlah hasilnya kat bawah ni, sedap jugaks…low fat & low calories baik utk kesihatan ;-)…


9 comments:

  1. wahhh...cuti ktk hoo..best!
    nyaman pa salad ya....mok juak~ engkah thousand island mesti nyaman...

    ReplyDelete
  2. engkah thousand island nang nyaman. tp last3 sikda gik low ya. cmua high

    ReplyDelete
  3. Yahhh.. Tang nyaman jak upa ehhsss.. haha..

    ReplyDelete
  4. haha...nyaman nya... hntr ke umah kmk juak..hehehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh simple. Kamek da juak molah entri pasal resipi koh. Simple juak aihh XD

    ReplyDelete
  6. Flo: Aok cuti, salad ya x blh engkah thousand island klk lalu jd high calorie nya klk.

    Ztie: Benar kta ktk ya ;-)

    AMirfx: Nyaman...

    Khaisha: Haha... ni nak ngantar ke rmh.

    F&F: Aok nang simple jak.

    ReplyDelete
  7. best na juak cuti..kmk demam pun still g keja..hua3..salad ya mek mok try juaklah...good for my diet...ehehe

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt cuti...ala2 macam cuti valentine day jak....dpt mmanjakan dirik d umah :)

    ReplyDelete
  9. nyum! nyum! suka jak simple food cam ya.. boleh la coba tok kelak.. thanks for sharing da resipi :)

    ReplyDelete