Sunday, 2 January 2011

Guess & Paris Hilton

Jumaat lepas public holiday, sekali lagi saya telah membuat clearance handbag, clear punya clear cuma bawah ni saja koleksi Guess yg tinggal, byk Guess yg telah dilet go..jual murah & lelong. Sebenarnya syg juga nak jual. Tapi apa boleh buat, daripada x dipakai & menyemak almari baik saya jual kan

Guess Collection

Dulu masa mula2 pindah rmh baru byk juga handbag yg saya jual, bagi2 dgn cousins & family. Semuanya handbag branded & biasa2…

Last year masa shopping kat KL x ada jumpa guess yg cantik2…kerana x jumpa yg cantik2, saya tergoda la pula ngan Paris Hilton… kat bawah nie… ok juga 3 set nie almost RM 1K. Tak gilo….yg penting puas hati. Huhu…

Paris Hilton Collection

10 comments:

  1. adoh kacak purse ya...udah2....this year resolution spend less save more..hahha..xmok gi soping complex gik

    ReplyDelete
  2. yahh..kacak eh...mok jual dgn kmk x ms tikot..half price...heee....kacak!!! aduh2..terbayang2 lak tdo..hahaha..

    ReplyDelete
  3. kacak blog? jeles eh.....

    pass jak sigek ngan kamek purse kah, beg kah yang sik dipakei ya....hahaha

    ReplyDelete
  4. kacak purse ya..mintak! yerr..sukati jak mintak ah..hahahahaha

    header kacak juak kak.sapa molah?

    ReplyDelete
  5. Wasehhhh..new look for new year. Steady Tikot....

    ReplyDelete
  6. Rama-Rama: Kacak...

    Flo: Byk dah dijual kmk

    Big Momma: Header blog design by Audio aka F&F. Purse & Beg ya byk dah dijual kmk

    Vivi: Header kmk dipolah oleh Audio

    Uncle Seven: New look sempena new year.. new resolution..huhu..

    ReplyDelete
  7. Girls will always be girls.. nang suka la henbeg eh ehehe. Anyway, nice header.. yerRRrr hehe..

    ReplyDelete
  8. F&F: Mesti lah nice header... Sapa molah, mun x ktk bak owh... ;-)

    Nur: Tengok jgn x tengok ;-)

    ReplyDelete
  9. Wah! Peminat handbag duhal. Dah lah peminat Guess. Untung org yg rapat dgn you tok. Boleh dapat handbag free. Bagi aku sigek?

    ReplyDelete