Monday, 27 December 2010

Mesti ada...

Hi semua, korang mesti ada makanan kesukaan kan??? Ataupun stok2 yg mesti ada di dlm kitchen cabinet korang kat rmh, peti sejuk, laci opis, ataupun dlm handbag hehehe.

Saya suka makan keropok kat bawah nie…& choc kit kat yg kat bawah nie suka sejak minggu lepas, sedaplah pula rasa si Kit Kat ni. Before ini asyik merembat choc Cadbury sajer & semestinya yg ada almond… sedap giler….


Chachos & Kit Kat

11 comments:

  1. adoh..geruk rasa mok makan kit kat juak..ice krim kit kat pun nyaman kak..

    ReplyDelete
  2. kopok Mimi pun nyaman juak..tp kopok mimi nektok dh kurang menyengat rasa nya...

    ReplyDelete
  3. chachos ya mun makan ngn dipping nya nyaman kak

    ReplyDelete
  4. Cachos nang sedaplah... Kit kat feveret zaman muda remaja lok marek sampei polah sticker inda lekat d helmet.. haha..

    ReplyDelete
  5. kmk suka chachos BBQ. sedap. dlk kmk penah minat cheesy cheese ya tp bl da try BBQ, pande cureng ndah dgn perisa cheese ya. hehe

    ReplyDelete
  6. kmk tetap suka bunga durian.

    ReplyDelete
  7. Kamek suka Ruffles! XD
    *Header kitak dah siap.. hope kitak suka la ehek..

    ReplyDelete
  8. mek suka cottage! paberet mek..hhehee...
    chachos nyaman juak hooo...phewww..pake boring2 masa keja...=p

    ReplyDelete
  9. Vivi: Ice Cream Kit Kat? X pernah kmk coba koh.

    Khaisha: Kmk org kat opis tok ada beli kopok mimi nak rega seposen ya. Yalah rasanya x ada originality agik ;-)

    Ztie: Aok, nyalah ya

    Saytunt: Samalah kta. hehehe

    Amirfx: Aih... ada indah molah sticker kit kat ;-P

    Ainna: Aok BBQ pun nyaman juak. Nyaman gik dr cheese..

    Usu Ijamm: Bunga Durian masak lemak baruk nyaman

    F&F: Ruffles??? X pernah coba. hehehe

    Flo: Cottage, ada kmk mkn, tp x berapalah ;-)

    ReplyDelete
  10. saya suka kadburi..hehe
    btw im your 100th follower...
    rajin2 la ke blog saya
    http://10jarijemari.blogspot.com/
    ^^

    ReplyDelete