Thursday, 23 December 2010

1..2..3...

No 1... Hari ni gi keja seperti biasa, jalan pula very clear, x banyak keta x ada jem sana sini seperti biasa. Nampaknya ramai yg dah cuti X-Mas.



No 2… Hari ni kat opis ada buat X-Mas gift exchange. Saya dah sediakan giftnya, siapa dpt gift saya tu, untunglah dia. Huhu…


No 3… Selama saya berblogging ni, x pernah nak buat contest, rasanya early next year saya nak buat satulah…contest apa ya??? Yg pasti hadiahnya mestilah best…

13 comments:

  1. ms tikot. polah jak contest. hadiah mesti iphone 4 :D

    ReplyDelete
  2. ms tikot. polah jak contest. hadiah mesti iphone 4 :D

    ReplyDelete
  3. mun ada iphone 4 kmk maok.keh3. Ofc kmk jak x pnh plah keja exchange gift cmya.sik bez kali jak

    ReplyDelete
  4. bestnya ada exchange gift...

    cepat2 polah contest..hadiahnya mesti nikon coolpix. hehehe..eeeiiiii

    ReplyDelete
  5. hadiah bunglow sebuah d tepi laut dan ada smemingpul tas padong :p

    ReplyDelete
  6. Dah cuti org ritok ooo... Best ehh ada kontest... Hadiah mok DSLR Sony.. haha... Semua demanding mok hadiah nak best2 jak...

    ReplyDelete
  7. ms tikot mek xmas party juak ritok exchange gift..hehehe..

    bh..i wait for your contest...hadiah mesti best ya..hehehe..=p

    ReplyDelete
  8. polah k..mek maok join!! hehe

    ReplyDelete
  9. Mr_Abs: Ya nang best benar lah mun kmk dpt berik hadiah iphone..huhu...

    ztie: Hadiah best x semestinya iphone..hehehe.. gift exchange ya sebenarnya pakei suka2 ajak.

    Dukun: Nang loba lah mun dpt berik hadiah bunglow nak ada swimming pool. hehehe

    Amirfx: Belum apa2 gik...ya baruk demand benar2 ;-)

    Flo: Samalah kta. hehehe tunggu... kmk gik pikir maok berik contest apa.

    Vivi: ok, tgu jak ;-)

    ReplyDelete
  10. No 4, kmk nak join kontes ya.

    ReplyDelete
  11. Mudahannn kontes dapat menang iphone huhuhuh mesti mok masok tok huhuhu...

    ReplyDelete
  12. kmk ada juak terpikir hal contest... hahaa... i want to see what u offer! :))

    ReplyDelete
  13. Usu Ijamm: Kmk gik pikir maok molah contest apa.

    F&F: Duh eh...iphone????

    Kak Ida: Tengoklah klk owh ;-)

    ReplyDelete