Wednesday, 24 November 2010

RJ Ayam Penyet

Semalam saya telah gi dinner ngan geng2 kat RJ Ayam Penyet (sebelah Coffee O Corner), kmk org lepak kat sitok dari kol 8.00pm sampailah kol 11.00 lebih. Makin akhir, makin ramai pulak org gi kat sini. Dulu kopitiam ni buka siang hari juga, tapi skg ni hanya dibuka mlm sahaja. 1st time gi kat sitok mlm hari, waitress malar jak hantar order yg salah, MOHA juak saya eh...dah sampei makanan yg betul diorder, dia bagi saya 2 garpu utk mkn & bknnya garpu & sudu. Rasanya kureng jauk kali tok. Makanan x brapa gilak, tp org rami mkn kat sitok.

RJ Ayam Penyet Kopitiam

 Nasi Ayam Penyet

 Kueh Tiaw Goreng yg dihidang bersama 2 garpu...

 Roti Bakar

 Nasi Goreng RJ

Cucur Pisang Cheese

15 comments:

  1. La...tok la sik best nya mun benda kita order mala jak salah. Lamak juak kitak lepak di sia? sik tokey marah tek?

    ReplyDelete
  2. uih mcm nyaman jak cucur pisang cheese ya. Nyaman sik? Mun nyaman maok juak try.hehe

    ReplyDelete
  3. Mintak maaflah. Toklah masalah kedai makan urang Melayu. Macam kamek urang, sekali sekala teringin juak geruk tok encerik makanan Melayu tp yalah tek, typical kedai Melayu. Servis lambat dan teruk. Mun sik lambat ngantar, order mesti salah. Kedai cina amatlah jarang sekali kedak tok. Walaupun customer melonggok longgok depan mata, tetaplah servis laju dan memuaskan hati.

    ReplyDelete
  4. kmk antu ayam penyet..haha... apahal manok nya kecik gilak? hahaha..eiiii...

    yalah cucur pisang cheese ooooo...nyaman kah?

    ReplyDelete
  5. EHEHEHEH... kmk salu molah cucur pisang chis ya koh.. 1st makan di sia juak dolok... nektok malas dah nak makan sia. polah dikpun ajk

    ReplyDelete
  6. Willie: Yalah, maok MOHA jak oleh cdak, mun order malar jak salah. Nang Lamak lepak kat sia, x adalah tokei kedei marah. Duit bah...

    Ainna: Nyaman juak cucur pisang cheese ya, cuba ktk gi sia, klk molah di rmh.

    Cokelat: Benda mcm ya biasa terjadi, nak buat mcm mana...Huhu...

    Khaisha: Aok, manok ya kecik jak, dahlah sambal nya x nyaman. Hehehe. Cucur Pisang Cheese ya nyaman juak.

    Ztie: Yalah, polah dirikpun, puas agik mknnya nak horr..

    ReplyDelete
  7. cne ya ms tikot?nyaman x..mek blt kuch esk...mok try eh ayam penyetbd kuch...lom merasa gk mek..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Kedei tok kat sebelah Coffee O Corner kat area Satok.

    ReplyDelete
  9. Cucor pisang cheese?? Tringin nak ncoba.

    ReplyDelete
  10. Ayam penyet sia nyaman koh. tapi servis nya memang selow laa...

    ReplyDelete
  11. aie.. lapar nangga eh.. harus kmk mncoba-cobi sia klak :)

    ReplyDelete
  12. Usu ijamm: Cobalah, nyaman ;-)

    F&F: Svc sitok nang slow, dahlah malar jak hantar order salah.

    Wa Kaljis: Klk mun blt Kch, harus dicoba.

    ReplyDelete
  13. cucur pisang cheese ya menarik minat koh..gney rasa kah ow..kelak try sia lah..

    ReplyDelete
  14. Baru minggu lepas mek lepak sia dari jam 8pm sampei 11pm juak, dah jak main cerita Fast&Furioys Tokyo Drift kat LCDnya. boing! nang rami org. Dolok sikda org rami camya. Mkn sik juak berapa, tapi kali environmentnya yg ala kopitiam jak yg ok sikit.

    ReplyDelete
  15. Wahhhh... Cucur pisang cheese ya nang mabeles.. Dah pernah cerik ria.. Berebut kawan kmk makan cucur ya... Cucur yang first abis ya d rebut sidak sebab sia cheesenya byk gik... haha...

    ReplyDelete