Friday, 19 November 2010

Reflexology time

2 hari lepas masa hari raya haji saya telah pergi molah foot reflexology. Best ada jak… dah lah siang hari raya ya keja saya malar jak cuci pinggan mangkuk + periuk x pandei berenti dari pagi. Dah ptg ya lalulah kembang kaki saya mbak berdiri lamak gilak…

Mun dah kaki sakit & kembang apa lagi nak dipolah??? Gi Reflexology lah jawabnya…So, mlm ya me, mom & aunty gi Foot Master Reflexology dekat sebelah bangunan Haji Suaidi, spt biasa Apis jadi drebar kmk 3. hehehe. Lepas ya baruk nyaman rasa kaki saya. Apis jadi drebar & neman kmk org ajk, nya x maok massage, takut cina nak massage kaki nya kenak terajang katanya... Best massage kat sia oi…


Apis x maok massage....

Kaki gajah yg sedang direndam dgn air herba

7 comments:

  1. Wasehhh.. Tang best jak refleksologi cemya....

    ReplyDelete
  2. Massage tok nang best. Aku ada juak pergi foot reflexology yg bersih dan halal. Jgn pergi nok tmpt urut kecik kecik. Bahaya.

    P/s : KU sik tauk juak kenak susah mok view blog aku. Harap dpt selesai la masalah tok.

    ReplyDelete
  3. Amirfx: nang best koh...

    Willie: Nang ada tempat reflexology yg bersih & halal... hehehe

    ReplyDelete
  4. Brapa bah mun nak massage2 kaki cmya?? Teringin juak asa tk... ye....hehe

    ReplyDelete
  5. Perghhhh kamek suk jak di reflexology kaki koh. Tapi brapa sidak ngecas kitak ka?

    ReplyDelete
  6. Ainna & FF: RM 21 jak. Promotion sampei year end tok.

    ReplyDelete
  7. Kamek ada juak molah refleksologi koh. Free jak, sapa maok boleh datang umah.

    ReplyDelete