Monday, 8 November 2010

Process flow ohhhh process flow…

Selama berada di bawah payung bos baru nie, saya kena belajar cara2 membuat process flow. Adeh2 dah lah saya tok x berapa gilak nak molah process flow. Tp demi kerja saya gigihkan juga hati & fikiran ini untuk membuat process flow. Pas tu, bos suruh belajar pasal stok management. Boss kata : You go & surf through internet about stock management, auditing & bla.bla..bla…

Aku nie, kalau pasal DFD, ERD & context Diagram oklah juga, cause ada study, tp process flow nie??? Lukis2, submit ngan bos… mula2 kena reject, lepas tu buat sekali lagi… skg ni tgh buat amendment. Harap2 lepas tok semua nya ok.

9 comments:

  1. sama lah kita Ms Tikot, dolok kue sik dulu hal macam ya, kinek tok semua kenak belajar molah & master pasal ya ya...

    ReplyDelete
  2. blur mek bc ms tikot..hehehe...psl business tok kah...
    xhal slow2 mesti ktk bleh pun...caiyok2!!

    ReplyDelete
  3. kmk pun blur..hahaha

    anyway..wish u luck!

    ReplyDelete
  4. apa ya?? proses manok molah manok goreng tauk kmk hehehe... mesti fenin falak ktk hoh..

    ReplyDelete
  5. Aik? dah buka dah blog. Ku ingat ku sik bayar bil baca blog tek.

    So bos baru kerja baru? Harap ko dapat cope ngan kerja ya lah. HEhehe!

    ReplyDelete
  6. Apa benda ya? QC ka? Aihhh.. Betul nak ka.. haha...

    ReplyDelete
  7. Kepada semua yg memberi komen di atas...

    Yah....... ktk org gik x tauk apa benda ya, kmk pun baruk belajar juak & blm habis gik belajar benda tok. hehehehe

    ReplyDelete
  8. oh tidak susah itu bah... lukis petak, arrow, lukis bulat, arrow. kiri kanan atas bawah, pusing roundabout, sampai jugak ke destinasi. macam main maze. tikus akan sampai ke rumahnya jugak. senang sik Tikot?

    ReplyDelete
  9. Ndak la mek tauk nakpa process flow ya koh. Mun aek paep flowing tek tauk la juak mek hehehe...

    ReplyDelete