Monday, 15 November 2010

Ngantoknya...

Hari yang sgt memeningkan kepala saya. Hari ini pg kerja dgn kepala stoing.. toing..toing… saya x cukup tido… X cukup tido kerana x dpt tido… Akhirnya gi kerja dgn kepala yg stoing… pening giler…Nak buat keja pun x betul…skg ni mengantuk giler eh…

Rasanya kalau dah badan sakit2 & kepala pening2, kalau pergi massage mesti best… kalau massage kat rmh… mana2 budak yg ada kat rmh ler jadi mangsa. Suruh dia org picit sana.., picit sini…. Ketuk sana.. ketuk sini…kalau badan saya banyak angin, pasti dia org kena kentut sana…kentut sini..heheheh.. Jom gi massage….

5 comments:

  1. horror juak mun ngurut ktk ho... ada kenak kentut toxicity org nak ngurut ya kelak... hehe

    ReplyDelete
  2. Jom! haha.. ingin juak kmk nak pergi bermassage.. Best ka?!

    ReplyDelete
  3. vivi: Kmk baruk blt bermassage tek...nyaman kali jak rasa badan. hehehe

    Ainnalina: Kmklah kuat berkentut mun kat rmh ;-)

    Amirfx: Best massage, massage kaki pun dah cukupx jauh,g ktk kat foot master di bangunan wisma suaidi.

    ReplyDelete
  4. yarabbi.. sine ktk bermassage.. mek mok massage whole body. tp mek gelik. hahaha.. kaki jadilah.. sine ktk ? ehehe

    ReplyDelete